Kjøpsvilkår


Levering

Vi sender så raskt som mulig, fortrinnsvis 1 - 2 arbeidsdager etter bestilling! Leveringstid er ca 3 - 6 hverdager i Norge (ikke medregnet lørdag & søndag), fra varen er sendt med posten.

Vi leverer ikke varer ut av Norge. (NO EXPORT OUTSIDE NORWAY).

Varsel om henting

Posten sender deg SMS, eller e-mail til mobilnummeret / e-mail adressen du har tastet inn i bestillingen, når sendingen er klar til å hentes på ditt lokale postkontor.

Vi sender alle våre pakker med postens servicepakke, eller postens bedriftspakke.

HUSK! Det lønner seg å bestille flere produkter på samme bestilling for å spare portokostnaden.

Betaling

Du betaler sikkert med Visa eller Master Card med vårt betalingssystem. Betalingen foregår gjennom en sikker SSL-forbindelse som krypterer din betalingsinformasjon slik at ingen sensitiv informasjon kommer ut.

Alle priser er oppgitt i norske kroner (NOK) og er inkludert MVA. Det tas forbehold om trykkfeil og Emubee AS forbeholder seg retten til å gjøre prisendringer uten varsel.

Ikke avhentede pakker

Har du av en eller annen grunn ikke hentet ut pakken din på posten og den er returnert tilbake til oss blir du belastet for utgående porto kr. 139,- samt returporto og vår administrasjonsavgift. Returporto er for tiden minimum kr. 100,- og Administrasjonsavgift kr. 90,-. Dette for å dekke våre kostnader ved uavhentede pakker. Altså minimum porto og administrasjonsavgift på totalt kr. 329,- pr pakke / ordre.

Angrerett:

Hos Emubee AS har du rett til å angre ditt kjøp, eller bytte varen innen 14 dager i henhold til angrerettloven, så sant varen er ubrukt og ligger i original forpakning. Varen må være fullt ut salgbar. Porto & Returkostnader må du selv dekke uansett grunn. Emubee forbeholder seg retten til å ikke ta i mot eller akseptere retur på brukte og eller ødelagte varer eller forpakninger. Alle varer som returneres må være hele, ubrukt og i original forpakning. Vi aksepterer under ingen omstendighet pakker sendt i retur pr oppkrav.

Vær vennlig å ta kontakt med oss på info@emubee.com på forhånd om du ønsker å returnere varen(e) du har mottatt, hvis ikke kan returen bli avvist.

Vi dekker ikke returkostnader uansett grunn. Legg alltid ved en lapp merket med ordrenummer, årsak til retur, ditt navn og kontonummer. Vi overfører beløpet primært elektronisk, sekundært via Bank til Bank.

Behov for Angrerettskjema? Følg denne linken og skriv ut: http://www.regjeringen.no/upload/kilde/bld/skj/2001/0006/ddd/pdfv/285538-skjema_a_-bokmal.pdf

Reklamasjonsrett

I henhold til kjøpsloven har du to års reklamasjonsrett. Reklamasjonsretten gjelder kun om du har brukt varen på alminnelig og forsvarlig vis, og ikke selv har forvoldt skade på varen eller brukt den feilaktig. Vær vennlig å ta kontakt med på info@emubee.com før du returner en vare. Hvis du oppdager feil eller mangler ved forsendelsen, må du omgående ta kontakt med oss, jfr kundens undersøkelsesplikt.

Hvis du oppdager at en pakke er skadet allerede ved avhenting på postkontoret, må du melde fra om dette med en gang på stedet. Oppdager du en transportskade først når du kommer hjem og åpner emballasjen - ta med deg hele forsendelsen inkludert emballasjen tilbake til postkontoret og fyll ut et skadeskjema. Postpersonalet vil hjelpe deg med utfyllingen.

Priser

Prisene på kjøpstidspunktet er gjeldende. Pga blant annet ustabile valutakurser forbeholder vi oss retten til å endre priser uten ytterligere varsel.

Kundens undersøkelsesplikt

Som forbruker har du også en undersøkelsesplikt av varen / forsendelsen du har bestilt. Emubee AS forholder seg til Angrefristloven for kjøp på postordre. Vi vil gjøre spesielt oppmerksom på at pakker som uansett årsak ikke ankommer kunde innen rimelig tid, har du som kunde plikt til å varsle oss om dette slik at nødvendige tiltak kan effektueres. Vi tar under ingen omstendighet ansvar for pakker som ikke rekker en angitt "tidsfrist" eller uansett grunn returneres til oss. I slike tilfeller blir porto/returporto/administrasjonsgebyr belastet. Restbeløp overføres tilbake til kunde elektronisk eller bank til bank.

Returavfall

Vi tar selvfølgelig imot tidligere kjøpte elektriske produkter til gjenvinning.

Emubee AS forbeholder seg retten til å endre priser & kjøpsbetingelser løpende uten ytterlig varsel.

Kopirett

Alle bilder presentert på www.emubee.com er å betrakte som illustrasjonsfoto. Avvik på levert produkt / forpakning kan forekomme.

Vi forholder oss til våre egne copyright og registrerte varemerke på alt innhold på Emubee AS sine nettsider. Ulovlig kopiering av tekst, bilder eller annet materiale skal ikke forekomme uten avtale og vår skriftlig tillatelse. Spillesker benyttet i markedsføringen tilhører den enkelte leverandøren av dette.

Kopiering og bruk av kopibeskyttet materiale

Emubee inneholder programvare (emulatorer) som kan benyttes til å spille kopibeskyttet programvare. Pass på at du har retten til å benytte eventuelle spill og programmer du laster ned fra nett!

Programvaren benyttet i Emubee er basert på Open Source og kildekoden kan fritt hentes på internett. Se retropie.org.uk